Envoltat de camps de conreu i pastura i al costat d’un estable de xais, el Mas Masaller es troba als peus de les Gavarres, declarat Espai d’Interès Natural l’any 1992.

 

Entorn Natural

Entre el massís i la plana de l’Empordà, des del Mas Masaller es poden realitzar diferents activitats com rutes en BTT (rutes 21 a 23), o bé, senderisme pels senders locals de la zona, rutes a cavall (la casa disposa d’un ampli espai per a tancats per cavalls).
A la tardor és una bona zona per caçar bolets com rovellons, pinetells, cama-grocs, trompetes…entre d’altres. I molts espàrrecs a la privamera!
I vols en globus per admirar la bellesa de l’Empordà des del cel!

 

 

Turisme

Cruïlles, Peratallada, Monells, Pals, Ullastret i molts altres pobles medievals, i no tant turístics, estan situats molt a prop del Mas Masaller així com les platges més boniques de la Costa Brava ( les cales de Begur, Platja de Pals, Calella de Palafrugell, Tamariu…)
Molt a prop del triangle Dalinià, Mas Masaller es troba a 10 km de Púbol (el Castell que Dalí va regalar a Gala), a 30 km. de Figueres on trobareu el Museu Dalí i a 60 km. de Cadaqués on es troba situada la casa de Dalí.

 

 

Mar

La proximitat de la Costa Brava permet realitzar diverses excursions pels camins de ronda on descubrireu les cales més maques i activitats marítimes (cala castell, cala estreta, Illa Roja, Sa Riera, Sa tuna, …). També podreu gaudir de tot el litoral amb caiac, creuers turístics, vaixells de visió submarina, lloguer d’embarcacions, fent snorkeling o submarinisme.
Visita la web de Baix Empordà per a saber més.

 

 

Tallers

I si ho preferiu, us proposem un taller de Ceràmica Catalana. Dissenyeu la vostra rajola i convertiu-la en un rellotge, termòmetre, quadre, estalvis de taula, etc. Coneixereu els secrets de la nostra ceràmica més popular!

Preu del Taller 12 euros per persona. Cal fer reserva prèvia!

boot-449044_1280

Image 5 of 5