Galeria


Característiques

Hi ha diferents espais al Mas Masaller pensats per a cada membre de la família:

Una gran sala principal (que era la pallissa de la casa) amb llar de foc, un espai adaptat per als més petits, una àmplia i variada biblioteca, TV, DVD i una col·lecció de diferents pel·lícules en DVD.

Una saleta més petita amb la companyia del relax que proporciona la llar de foc que la decora.

Una gran sala menjador amb una taula “apostòlica” de 5 metres de llarg, i d’una sola peça, ideal per a compartir bons àpats, divertides anècdotes i recomanacions dels hostes del Mas Masaller.

Un porxo amb magnífiques vistes sobre el jardí de la casa que et permet continuar la tertúlia de sobretaula i on és permès de fumar-hi.

I a l’exterior del Mas Masaller, un ampli jardí d’uns 500 m² on hi ha una piscina (amb accés protegit), una zona d’hamaques sota l’ombra espessa de les moreres, un parc infantil, una taula de ping-pong i una gran terrassa ideal per als sopars a la fresca de l’estiu.

 

Reserva ara!

Galeria


Característiques

El Mas Masaller disposa de 6 habitacions que es distribueixen entre dobles, triples, quàdruples i quintuples.

Seguint amb la mateixa línia del Mas Masaller, la decoració de les habitacions és sòbria i elegant on predominen els mobles antics convenientment restaurats i posats al dia.

Totes les habitacions del Mas Masaller estan equipades amb bany privat, TV amb port USB, ventilador/calefacció i connexió WIFI.

 

Reserva ara!